Termelői Magyar Méz

Termeloimagyarmez.hu

Termékeink

TermeloiMagyarMez.hu
- Marci bácsi méhészete -

Id. Dávid Márton
"Marci bácsi"


Dávid Gyula
Dávid Márton
Molnár Andrea

Kapcsolat, elérhetőség
Termelői Magyar Méz
AKCIÓ!

- Akácméz tavalyi áron: 2.050 Ft
(0,97 kg-os üvegben)
- Propoliszos méz -15% akcióban!


- Budapesten ingyen házhozszállítás

RENDELÉS ITT!
Házhozszállítás / szállítási feltételek


A menüben szereplő helységekbe ingyenesen szállítunk a zárójelben lévő min. rendelés összeg esetén.


Kiválasztás után láthatóak az aktuális időpontok, amely segítséget nyújt, ha rendelni tervez:

Város, település:Kérem, válasszon települést!

Ha nincs megfelelő időpont vagy Önnek kényelmesebb,
kiszolgáljuk otthonunkban is!

Címen kiszolgálás munkanapokon:

Hétfő 14:00 - 18:00
Csütörtök 8:00 - 12:00

vagy egyeztetett időpontban!

Elérhetőséghez, megközelítéshez kattintson ide!


Rendeljen a szállítási limiten (6.000 Ft) felül és a vásárolt termékeket díjtalanul, Budapesten és környékén otthonába vagy munkahelyére, szállítjuk!

Akció!

Most Budapesten a 4 000 Ft-ot elérő megrendelések esetén díjtalan házhozszállítás!

Válassza ki a megrendelendő termékeket a bal oldali menüt használva, adja meg címét, elérhetőségét és válaszon időpontot!

 

Amennyiben megadta címét (irányítószámát) lehetősége van a felkínált szállítási időpontokból lehetőleg többet is megjelölni, mikor megfelelne önnek a kiszállítás. (Több időpont megadásával segít nekünk, hogy optimalizáljuk a kiszállításokat és ezzel is alacsonyan tartsuk költségeinket , így a termékek árát)

A megrendelés visszaigazolásakor megadjuk a pontos kiszállítási időpontot.

Megrendelések visszaigazolása 1-3 munkanapon belül, amennyiben nem kapna visszaigazolást kérjük jelezze felénk ezt egy e-mailben az info@termeloimagyarmez.hu e-mail címre,

Díjtalan kiszállítás a 6.000 Ft-os rendelési limit elérése esetén.

Kiszállítást végzünk a fenti listában szereplő településekre.

Postázást, csomagküldést nem vállalunk!

Ha a felkinált időpontok nem megfelelőek, kérheti egyedi időpontban is a kiszállítást. Kérjük ez esetben írja le elképzelését a megfelelő intervallumokról és ha megoldható eszerint igazoljuk vissza a kiszállítást, vagy a megadott elérhetőségén keressük önt egyeztetés végett. Egyedi időpont esetén 2.200.-Ft  kiszállítási díjat számolunk fel. Egyedi időpontoknál kérjük a rendeléshez képest minimum 2-3 munkanap ráhagyást biztosítson, hogy megoldható legyen a szállítás.

A weblapon történő megrendelésről egy automatikus emlékeztető e-mailt kap, melyben a benne szereplő linkre kattintva a megrendelését erősíti meg.

A beérkezett megrendelések feldolgozását követően minden esetben, e-mailben visszaigazolás kap, az ár és a kiszállítás időpontjának feltüntetésével.

Nagyszámú megrendelés esetén vagy egyéb okok miatt a megrendelésnél megjelölt időponttól eltérő idő is szerepelhet a visszaigazoláson, kérjük erre fokozottan figyeljen!

A megrendelések, azok elküldésekor feltüntetett árakon kerülnek visszaigazolásra. Az esetleges hibásan feltüntetett árak lehetősége miatt az árváltozás jogát fenntartjuk.

A szállítás a visszaigazoláskor megadott időpontban történik.

 

Amennyiben a megrendelőnek a szállítási időpont valami oknál fogva nem megfelelő, úgy a szállítást megelőző nap 18.00 óráig e-mailben vagy telefonon, a szállítás napján telefonon vagy sms-ben kérjük azt jelezni. E-mailben az info@termeloimagyarmez.hu címen telefonon a +36-1-409-1481 telefonszámon. Kérjük megadni a rendelés beazonosításához a nevét és a szállítási címet, valamint az „Új időpontot kérek!” üzenetet.

Amennyiben a megrendelését lemondaná, úgy levelünkre egy válasz e-mail formájában a „Rendelés lemondása!” üzenetet küldje vissza, és rendelését semmisnek tekintjük.

Amennyiben a megrendelését módosítaná, úgy kérjük hibás rendelésének lemondását a fenti módon és új megrendelést küldeni.

Amennyiben a visszaigazolt időpontba a termelő nem tudná a szállítást teljesíteni, úgy azt e-mailben jelzi és új időpontot egyeztet önnel.

A kiszállítás sikertelensége esetén a termelő azt e-mailben jelzi és új időpontot egyeztet önnel. Amennyiben az egyeztetés nem sikerül, vagy nem lehetséges új időpont egyeztetése úgy a megrendelés semmisnek tekintendő.

A weblapon történő megrendelés, nem minősül szerződésnek, csak vásárlási szándék jelzésének, és a visszaigazolások is csak ajánlatnak számítanak, szerződés a termék átvételekor a vételár megfizetésének időpontjában jön létre.

A megrendelések ellenértékének rendezése mindenkor a szállításkor történik készpénzben vagy étkezési utalványokkal.

Névre szóló számla igénye megrendeléskor jelezendő!

A termékek a címkén feltüntetett időpontig őrzik meg minőségüket

A fentieket a weblapon történő rendeléskor a megrendelő elfogadja.

 

      © 2012 - 2017 Termeloimagyarmez.hu - Minden jog fenntartva!     |     Kapcsolat     |     Impresszum