Egyedi címke beállítása

Felhasználható bármilyen képarányú .jpg, .png (nem átlátszó), .gif fájl maximum 64 Mbyte mérettel. Javasolt a fekvő formátumú 2:3 képarányú képek használata. A kiválasztott címke típusnak megfelelő kivágás fog a címkére kerülni, aminek pozícióját Ön határozza meg a képen belül. Szöveg a szerkesztés közben szabadon írható, formázható, nem kell, hogy a feltöltött kép tartalmazza.

Egyedi címkés mézeknél az átadott kép és szöveg tartalmát, helyességét nem vizsgáljuk, a megjelenített tartalomért a megrendelő felel. Szélsőséges, törvényt sértő vagy a vállalkozásokra nézve hátrányos tartalom esetén az egyedi címkés megrendeléseket nem tudjuk elfogadni. Az átadott képeket és az egyedi címkéket a rendelés teljesítését követően töröljük, kivéve, ha Ön hozzájárul ahhoz, hogy a kész címkét minden ellenszolgáltatás nélkül galériánkban megjelenítsük.

Kérjük, hogy válasszon egyedi címke típust:

Kérjük, hogy válasszon kép(ek)et a címkére a gépéről, várjon a feltöltésre, majd állítsa be a kívánt területet! A címke formátuma miatt a fekvő képek előnyösebbek.

A bal oldali képet itt tudja feltölteni:
Ez lesz a címkén:
A jobb oldali képet itt tudja feltölteni:
Ez lesz a címkén:

Kérjük, az alábbi szürke mezőben vigyen fel szöveget! Színt, méretet, egyebeket is tud beállítani.

A kész címke így fog kinézni (a fenti beállítások közben láthatja a változásokat rajta automatikusan):