Szállítási információk

Négy módon juthat hozzá termékeinkhez:

  • eljön személyesen érte telephelyünkre (csak bizonyos időpontokban vagyunk nyitva)
  • kérheti, hogy saját futárunk vigye otthonába (csak bizonyos címekre tudjuk vállalni és csak adott időintervallumban)
  • választhatja, hogy GLS futárszolgálattal juttassuk el Önhöz (országos)
  • megveszi termékeinket olyan üzletekben, webshopokban, akik tőlünk vásárolnak (nem viszonteladóink, csak a mi termékeinket árulják, így áraik eltérhetnek a mienktől)

Kérjük, adja meg irányítószámát, így láthatóak lesznek az elérhető szállítási módok!


Ezen az oldalon informálódási jelleggel van lehetőség megtekinteni az időpontokat! Ha épp folyamatban van megrendelése itt az oldalon, ahhoz nem itt tud időpontot választani! Ez esetben kattintson ide, ha már kiválasztotta a termékeket vagy ide, ha még válogatni szeretne!

Átvétel telephelyünkön

Ha nincs megfelelő időpont vagy Önnek kényelmesebb, kiszolgáljuk otthonunkban is!

Cím: 1162 Budapest, Irha u. 31.

Címen kiszolgálás munkanapokon:

Hétfő 14:00 - 18:00
Csütörtök 8:00 - 12:00


Telephelyünkön csak készpénzes fizetésre van mód.


Nem saját boltban vásárlás

Országosan árulják termékeinket üzletekben, piacokon, webshopokban.

Ezen helyeken vett termékek a mi termékeink, de nem a mi bolt hálózatunk, tőlünk megveszik és tovább értékesítik a termékeket.

Mindennemű reklamációval az értékesítést végző bolthoz kell fordulni. Mi sem az árra, sem a szállítási határidőre nem vagyunk befolyással. Megértésüket köszönjük.

Mi csak a termeloimagyarmez.hu oldalon keresztül, illetve az ott található elérhetőségeken veszünk fel rendeléseket, illetve otthonunkban szolgáljuk ki Önöket.


Vásárlási és szállítási feltételek


Eladó és számlázás

Mint családi gazdálkodók, őstermelők kínáljuk termékeinket közvetlenül a végső fogyasztó, illetve a régión belüli kiskereskedelmi vagy vendéglátó létesítmények részére az 52/2010.(IV.30)FVM rendelet alapján.

A kiszolgálás saját lakóhelyünkön, piacokon és házhozszállítással történik.

A szükséges engedély innen letölthető.

A rendelés átadható személyesen, weblapunkon, e-mailben vagy telefonon.

A számlázást /nyugta adás/ a családi gazdaság tagjai végzik, így a számlán /nyugtán/ azok nevei, adatai vannak feltüntetve, míg a címkén a családi gazdaságé.

Családi gazdálkodóként alanyi adómentesség keretein belül ÁFA mentes számlát /nyugtát/ állítunk ki.

Lehetősége van az arra jogosult vevőnek, hogy felvásárlási jegyre vásároljanak, és így méz esetén 7% állami kompenzáció igénylésére jogosuljanak (részletekről érdeklődjön saját könyvelőjénél).

Bizonyos esetekben nem közvetlenül történik az értékesítés, hanem az M&G 2004 Kft által, ez esetben 27,5%-os ÁFA tartalommal kiállított számlát vagy nyugtát kap a vevő.


Weblap - rendelés menete

A termeloimagyarmez.hu és termeloimagyarmez.com címen elérhető weblap elsődlegesen gazdaságunk és termékeink bemutatására, hasznos információk, ötletek, receptek átadására jött létre, illetve a termékeink megvásárlásának megkönnyítésére. Nem klasszikus webáruház!

Ha termékeinket kívánja megvenni, a weblapon összeállíthatja kosarát. Láthatja a termékek árát, esetleges kedvezményekkel. Illetve a termékeknél láthatja, hogy milyen módon van lehetőségünk a szállításra. Minden termék átvehető telephelyünkön vagy saját futárunk által kiszállítható, de nem minden termék küldhető GLS futár által (csomagolás nem bírja a szállítás körülményeit, pl. a vödrök megnyomodnak, kinyílnak; vagy nem megfelelőek a szállítás feltételei, pl. méhpempő károsodik, ha hosszan melegen van).

🛈 Termékek melletti ikonok jelentése:
elérhető saját szállítással és személyes átvétellel
? elérhető országos (GLS) szállítással elérhető országos (GLS) szállítással

Ha megvan a kosár, a rendelés lezárásánál lehetősége van regisztrálni, így következő rendelésénél a legtöbb adatát már nem kell újra megadni. Ha hozzájárul, kaphat hírlevelet (átlag havi rendszerességgel), melyben pl. tájékoztatjuk aktuális akcióinkról. Természetesen rendelhet regisztráció nélkül is.

A rendelés véglegesítésénél választhat termék átvételi módot. Érte jöhet személyesen lakcímünkre vagy kérhet kiszállítást.

Érte jönni személyesen csak a megadott nyitvatartási időben lehetséges.

Kiszállítás kérése esetén miután megadja irányító számát, láthatja, hogy vállalunk-e saját futárral szállítást vagy csak GLS futárral szállítunk.

Saját futárral csak a címhez megadott időpontokban tudjuk kiszállítani a termékeket. Itt választhat, mely időpont megfelelő Önnek. Nincs lehetőség egyedi szállítási időpontra.

GLS futárral általában két munkanapra tudjuk a szállítást vállalni. A rendelés leadását követően a szállítás ügyintézése már a GLS feladata, az ő általuk biztosított elérhetőségeken módja van címet, szállítási időpontot módosítani, illetve csomagpontra szállítást kérni, de nincs lehetősége a rendelt termékeken változtatni.

Termékek postai és más futár általi küldését nem vállaljuk. Ha futárszolgálat jön a termékekért (vevő által küldve), csak az egyébként GLS által is szállítható termékeket tudjuk csomagolni (vödrös kiszerelést nem!), a szállítás során történő sérülésekért nem vállalunk felelősséget! Csomagolásunk nem megfelelő légipostai küldeménynek!

Miután választott szállítási módot, meg kell adnia a szállításhoz, számlázáshoz szükséges adatait, bizonyos adatok megadása kötelező! Adatkezelést a vonatkozó jogszabályok szerint végezzük.

A szállítási módtól függően választhat fizetési módot.

A rendeléshez fűzhet megjegyzést, kérdést, illetve megoszthatja, hogy honnan ismer minket.

Jelölheti, hogy kér-e hírlevelet, hogy elolvasta és elfogadta a szállítási feltételeket és az adatkezelési elveinket (rendeléshez kötelező elfogadni), és egy jelöléssel kérheti, hogy regisztráljuk, hogy legközelebb ne kelljen adatait újból megadni (ugyanilyen egyszerűen a későbbiekben törölheti is regisztrációját).

Saját futárral történő szállítás esetén a rendelés leadásakor kap egy automatikus ellenőrző e-mailt, mely igazolja, hogy megkaptuk rendelését, és a benne lévő vissza igazoló linkre kattintva igazolhatja, hogy a rendelést Ön adta le. A rendelését általában egy napon belül visszaigazoljuk, a tényleges kiszállítási időponttal és a fizetendő összeggel.

Saját futárral történő szállítás esetén, ha a rendelés leadása és a választott időpont időben távoli, akkor emlékeztető emailt küldünk a kiszállítást megelőzőleg.

Saját futárral történő szállítás esetén a kiszállítás pontos időpontját nem tudjuk előre megmondani, az függ az adott nap szállításaitól és az adott forgalmi helyzettől is, a megadott intervallumot igyekszünk tartani, ha ez valamiért nem sikerül, a kiszállítást végző kolléga telefonon keresi Önt. Megértésüket köszönjük.

GLS futárral történő szállítás esetén a rendelés leadását követően a szállítás ügyintézése már a GLS feladata, az ő általuk biztosított elérhetőségeken módja van címet, szállítási időpontot módosítani, illetve csomagpontra szállítást kérni.

A megrendelések azok elküldésekor feltüntetett árakon kerülnek visszaigazolásra. Az esetleges hibásan feltüntetett árak lehetősége miatt az árváltozás jogát fenntartjuk.

Saját futárral történő szállítás esetén amennyiben a megrendelőnek a szállítási időpont valami oknál fogva nem megfelelő, úgy a szállítást megelőző nap 18.00 óráig e-mailben, telefonon vagy sms-ben kérjük azt jelezni. E-mailben az info@termeloimagyarmez.hu címen, telefonon a +36-30/587-5950 telefonszámon. Kérjük megadni a rendelés beazonosításához a rendelés számát, nevét és a szállítási címet, valamint az „Új időpontot kérek!” üzenetet, ez esetben keressük új időpont egyeztetése végett, vagy ha a megrendelését lemondaná, „Rendelés lemondása!” üzenetet küldje vissza, és rendelését semmisnek tekintjük.

Saját futárral történő szállítás esetén, amennyiben a megrendelését módosítaná, azt e-mailben az info@termeloimagyarmez.hu címen vagy telefonon a +36-30/587-5950 telefonszámon tudja megtenni, vagy leadja a jó, módosított rendelését és megjegyzésbe beírja, hogy melyik rendelés helyett történt.

GLS futárral történő szállítások a rendelés visszaigazolását követő munkanap feladásra kerülnek, innentől a szállítás időpontját, címét módosítani már csak a GLS-el közvetlenül tudja a tőlük kapott elérhetőségeken, vagy ott mondhatja le a kiszállítást. A feladott csomagon már nincs lehetőség módosítani.

Amennyiben a visszaigazolt időpontban a termelő nem tudná a szállítást teljesíteni, úgy azt e-mailben jelzi, és új időpontot egyeztet Önnel.

A kiszállítás sikertelensége esetén a termelő a sikertelenség tényét e-mailben vagy telefonon jelzi, és új időpontot egyeztet Önnel. Amennyiben az egyeztetés nem sikerül, vagy nem lehetséges új időpont egyeztetése, úgy a megrendelés semmisnek tekintendő.

A weblapon történő megrendelés nem minősül szerződésnek, csak vásárlási szándék jelzésének, és a visszaigazolások is csak ajánlatnak számítanak, szerződés a vételár megfizetésének időpontjában jön létre. A termék átadása, átvétele a szerződés teljesítésének felel meg.

A vételár teljes rendezéséig az átadott termékek tulajdonjogát fenntartjuk!

Fizetés történhet:

  • telephelyünkön készpénzben a termék átvételekor
  • saját futárunknál készpénzben a termék átvételekor
  • megrendeléskor bankkártyával vagy átutalással
  • GLS futárnál készpénzben vagy bankkártyával
  • GLS csomagpontokon készpénzben vagy jelölt helyeken bankkártyával is

Bankkártyás fizetés esetén tudomásul veszem, hogy a(z) M & G 2004 Kft. (1164 Budapest, Furmint utca 73.) adatkezelő által a(z) https://termeloimagyarmez.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1143 Budapest, Hungária körút 17-19.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, telefonszám, számlázási cím, szállítási cím, vásárolt termékek neve és mennyisége. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Névre szóló számla igénye megrendeléskor jelzendő!

Számla / nyugta mindig a termék átadásakor kerül átadásra.

A rendelésre küldött visszaigazoló e-mail-ünk tekinthető árajánlatnak és fizetési részletezőnek is (külön előlegbekérőt, pro forma számlát nem állítunk ki).

A termékek mennyiségi átvétele az átadáskor történik, az átvételt követően mennyiségi reklamációt nem fogadjuk el.

Ennek az oldalnak a tetején megtalálja kalkulátorunkat, ahol irányítószám alapján megtekintheti a szállítási lehetőségeket, ehhez kattintson ide!

Garancia

A termékek a címkén feltüntetett időpontig őrzik meg minőségüket.

Telephelyünkön, illetve saját futárral történő szállítás esetén egyedi minőségi garanciaként átvételkor kibonthatja a vásárolt terméket, azt megkóstolhatja, és amennyiben nem tetszik, indoklás nélkül elállhat a vételtől, azt visszavesszük, nem kell kifizetnie.

A vevő élhet feltétel nélküli elállási jogával, melyet a 17/1999. Kormányrendeletben rögzítettek.

A vevő az áru átvételt követő 15. munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállás esetén a vevő által kifizetett termékek összegét legkésőbb a visszaküldést követő 30 napon belül visszatérítjük. Amennyiben az elállás nem garanciális vagy szavatossági igény, úgy a visszaküldés minden költségét a vevő viseli. Méhpempő esetén ez az elállási jog nem vehető igénybe (romlandó termék).

Termékeinkre a 151/2003.(IX.22.) Korm. rendelet szerinti garanciát és szavatosságot vállalunk.

A méz kikristályosodása, krémméznél esetleges folyékonnyá válása,nem tekinthető hibának, az a méz természetes tulajdonsága.

Csomagolás

Termékeink csomagolásánál a higiénia, a gazdaságosság és a környezettudatosság szempontjait próbáljuk összeegyeztetni.

Alapesetben új vagy újrahasznosított tisztított mézesüvegekbe töltjük mézeinket. Nagyobb kiszereléseket műanyag vödörbe. Saját futárunkkal történő szállításnál az üvegek műanyag zacskóba kerülnek átadásra, csomagküldésnél papír dobozba, térkitöltő chips közé csomagolva.

Az üvegekre nem számolunk betétdíjat, és visszavásárolni sem tudjuk. De újrahasznosítani magát a mézesüveget tudjuk, így következő rendelés (saját futárral történő) szállításakor az üres üvegeket köszönettel elfogadjuk és tisztítás után újrahasznosítjuk (az üvegek megfelelő tisztítása, kezelése közel azonos az új üveg árával, ezért nem tudunk érte betétdíjat számolni).

Az üvegek tetejét, a műanyag vödröket, szatyrokat, dobozokat nem tudjuk újra hasznosítani, így azt kérjük hulladékként tekinteni. A csomagolásunk nem alkalmas légi küldeményként történő szállításra! Termékeink átadását követő továbbszállításra (pl. újra postára adás) nem tudunk garanciát vállalni. A termékek a címkén feltüntetett időpontig őrzik meg minőségüket.

Szellemi termék védelem

A weblap egésze szerzői jogi védelem alatt áll!

A weblapon megtalálható információk, cikkek, képek előzetes írásos engedély nélkül semmilyen formában nem használhatók fel!

A nekünk eljuthatott vélemények, írások, képek, részünkről szabadon felhasználhatóak, a szerzők azzal, hogy azt eljuttatják nekünk, ehhez hozzájárulásukat is adják.


A termékek rendelésével, megvételével ezen “Vásárlási és szállítási feltételek”-ben foglaltakat a megrendelő mindenben elfogadja.

Hogy áll a mézescsupor?


A 2020-as évben kiszállítást már csak GLS futárszolgálattal vállalunk.

A 12.21. hétfő estig leadott rendeléseket 22-én még feladjuk, amit elvileg 23-án szerdán kézhez kapnak.
Személyesen 12.21-én hétfőn 14:00-18:00 között tudnak vásárolni a 1162 Budapest, Irha u. 31 szám alatt.
2021.01.04-én kezdünk!

Megértésüket köszönjük.

Marci bácsi méhészete

Tovább a termékekhez