Szállítási információk

Az alábbi listában szereplő helységekbe ingyenesen szállítunk a megjelenő minimum rendelés összeg elérése esetén. Kiválasztás után láthatóak az aktuális időpontok, amely segítséget nyújt, ha rendelni tervez:


Kérem, válasszon települést a fenti listából!

Ezen az oldalon informálódási jelleggel van lehetőség megtekinteni az időpontokat! Ha jelenleg folyamatban van megrendelése, ahhoz nem itt tud időpontot választani! Ez esetben kattintson ide, ha már kiválasztotta a termékeket vagy ide, ha még válogatni szeretne!

Átvétel telephelyünkön

Ha nincs megfelelő időpont vagy Önnek kényelmesebb, kiszolgáljuk otthonunkban is!

Cím: 1162 Budapest, Irha u. 31.

Címen kiszolgálás munkanapokon:

Hétfő 14:00 - 18:00
Csütörtök 8:00 - 12:00


Vásárlási és szállítási feltételek


Eladó és számlázás

Mint családi gazdálkodók, őstermelők kínáljuk termékeinket közvetlenül a végső fogyasztó, illetve a régión belüli kiskereskedelmi vagy vendéglátó létesítmények részére az 52/2010.(IV.30)FVM rendelet alapján.

A kiszolgálás saját lakóhelyünkön, piacokon és házhozszállítással történik.

A szükséges engedély innen letölthető.

A rendelés átadható személyesen, weblapunkon, e-mailben vagy telefonon.

A számlázást /nyugta adás/ a családi gazdaság tagjai végzik, így a számlán /nyugtán/ azok nevei, adatai vannak feltüntetve, míg a címkén a családi gazdaságé.

Családi gazdálkodóként alanyi adómentesség keretein belül ÁFA mentes számlát /nyugtát/ állítunk ki.

Lehetősége van az arra jogosult vevőnek, hogy felvásárlási jegyre vásároljanak, és így méz esetén 7% állami kompenzáció igénylésére jogosuljanak (részletekről érdeklődjön saját könyvelőjénél).

Bizonyos esetekben nem közvetlenül történik az értékesítés, hanem az M&G 2004 Kft által, ez esetben 27,5%-os ÁFA tartalommal kiállított számlát vagy nyugtát kap a vevő.


Weblap - rendelés menete

A termeloimagyarmez.hu és termeloimagyarmez.com címen elérhető weblap elsődlegessen gazdaságunk és termékeink bemutatására, hasznos információk, ötletek, receptek átadására jött létre, illetve a termékeink megvásárlásának megkönnyítésére. Nem klasszikus webáruház!

Ha termékeinket kívánja megvenni, a weblapon összeállíthatja kosarát. Láthatja a termékek árát, esetleges kedvezményekkel.

Ha megvan a kosár, a rendelés lezárásánál lehetősége van regisztrálni, így következő rendelésénél a legtöbb adatát már nem kell újra megadni. Ha hozzájárul, kaphat hírlevelet (átlag havi rendszerességgel ) melyben pl. tájékoztatjuk aktuális akcióinkról.Természetesen rendelhet regisztráció nélkül is.

A rendelés véglegesítésénél választhat termék átvételi módot. Érte jöhet személyessen lakcímünkre vagy kérhet kiszállítást, ha lakhelye, munkahelye olyan helység, ahova vállalunk szállítást, illetve ha megfelel az adott címre ajánlott kiszállítási időpont. Adott helyekre aktuális kiszállítási díjak, illetve ingyenes szállításhoz szükséges minimális rendelési limitet is megtalálja weblapunkon ide kattintva (az oldal tetején van a kalkulátor).

Termékek postai küldését nem vállaljuk. Ha futárszolgálat jön a termékekért, a szállítás során történő sérülésekért nem vállalunk felelősséget! Csomagolásunk nem megfelelő légipostai küldeménynek!

A rendeléshez fűzhet megjegyzést, kérdést, illetve megoszthatja, hogy honnan ismer minket.

A rendelés leadásakor kap egy automatikus ellenőrző e-mailt, mely igazolja hogy megkaptuk rendelését, és a benne lévő visszaigazó linkre kattintva igazolhatja, hogy a rendelést Ön adta le.

A rendelését általában egy napon belül visszaigazoljuk, a tényleges kiszállítási időponttal és a fizetendő összeggel.

Ha a rendelés leadása és a választott időpont időben távoli, akkor emlékeztető emailt küldünk a kiszállítást megelőzőleg.

Kiszállítás pontos időpontját nem tudjuk előre megmondani, az függ az adott nap szállításaitól és az adott forgalmi helyzettől is, a megadott intervallumot igyekszünk tartani, ha ez valamiért nem sikerül, a kiszállítást végző kolléga telefonon keresi Önt. Megértésüket köszönjük.

Nagyszámú megrendelés esetén vagy egyéb okok miatt a megrendelésnél megjelölt időponttól eltérő idő is szerepelhet a visszaigazoláson, kérjük erre fokozottan figyeljen!

A megrendelések azok elküldésekor feltüntetett árakon kerülnek visszaigazolásra. Az esetleges hibásan feltüntetett árak lehetősége miatt az árváltozás jogát fenntartjuk.

Amennyiben a megrendelőnek a szállítási időpont valami oknál fogva nem megfelelő, úgy a szállítást megelőző nap 18.00 óráig e-mailben vagy telefonon, a szállítás napján telefonon vagy sms-ben kérjük azt jelezni. E-mailben az info@termeloimagyarmez.hu címen, telefonon a +36-30/587-5950 telefonszámon. Kérjük megadni a rendelés beazonosításához a nevét és a szállítási címet, valamint az „Új időpontot kérek!” üzenetet.

Amennyiben a megrendelését lemondaná, úgy levelünkre egy válasz e-mail formájában a „Rendelés lemondása!” üzenetet küldje vissza, és rendelését semmisnek tekintjük.

Amennyiben a megrendelését módosítaná, azt e-mailben az info@termeloimagyarmez.hu címen vagy telefonon a +36-30/587-5950 telefonszámon tuja megtenni vagy a hibás rendelését lemondja a fenti módon és új megrendelést küld.

Amennyiben a visszaigazolt időpontban a termelő nem tudná a szállítást teljesíteni, úgy azt e-mailben jelzi és új időpontot egyeztet Önnel.

A kiszállítás sikertelensége esetén a kiszállító kolléga egy igazoló szelvényt hagy a címen, hogy mikor járt ott. Valamint a termelő a sikertelenség tényét e-mailben vagy telefonon jelzi, és új időpontot egyeztet önnel. Amennyiben az egyeztetés nem sikerül, vagy nem lehetséges új időpont egyeztetése, úgy a megrendelés semmisnek tekintendő.

A weblapon történő megrendelés nem minősül szerződésnek, csak vásárlási szándék jelzésének, és a visszaigazolások is csak ajánlatnak számítanak, szerződés a termék átvételekor, a vételár megfizetésének időpontjában jön létre.

A vételár teljes rendezéséig az átadott termékek tulajdonjogát fenntartjuk!

A megrendelések ellenértékének rendezése mindenkor a termék átvételekor történik készpénzben vagy Erzsébet utalványokkal (egyedi esetekben banki átutalással vagy online bankkártyás fizetéssel előre).

Bankkártyás fizetés esetén tudomásul veszem, hogy a(z) M & G 2004 Kft. (1162 Budapest, Irha u. 31.) adatkezelő által a(z) https://termeloimagyarmez.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, telefonszám, számlázási cím, szállítási cím, vásárolt termékek neve és mennyisége.
Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Névre szóló számla igénye megrendeléskor jelezendő!

A termékek mennyiségi átvétele az átadáskor történik, az átvételt követően mennyiségi reklamációt nem fogadjuk el.


Garancia

A termékek a címkén feltüntetett időpontig őrzik meg minőségüket.

Egyedi minőségi garanciaként átvételkor kibonthatja a vásárolt terméket, azt megkóstolhatja és amennyiben nem tetszik, indoklás nélkül elállhat a vételtől, azt visszavesszük, nem kell kifizetnie.

A vevő élhet feltétel nélküli elállási jogával, melyet a 17/1999. Kormányrendeletben rögzítettek.

A vevő az áru átvételt követő 15. munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállás esetén a vevő által kifizetett termékek összegét legkésőbb a visszaküldést követő 30 napon belül visszatérítjük. Amennyiben az elállás nem garanciális vagy szavatossági igény, úgy a visszaküldés minden költségét a vevő viseli. Méhpempő esetén ez az elállási jog nem vehető igénybe (romlandó termék).

Termékeinkre a 151/2003.(IX.22.) Korm. rendelet szerinti garanciát és szavatosságot vállalunk.

A méz kikristályosodása, krémméznél esetleges folyékonnyá válása,nem tekinthető hibának, az a méz természetes tulajdonsága.


Szellemi termék védelem

A weblap egésze szerzői jogi védelem alatt áll!

A weblapon megtalálható információk, cikekk, képek előzetes írásos engedély nélkül semmilyen formában nem használhatók fel!

A nekünk eljuthatott vélemények, írások, képek, részünkről szabadon felhasználhatóak, a szerzők azzal, hogy azt eljuttatják nekünk, ehhez hozzájárulásukat is adják.


A termékek rendelésével, megvételével ezen “Vásárlási és szállítási feltételek”-ben foglaltakat a megrendelő mindenben elfogadja.

Minden kedves Látogatónknak Áldott Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánunk!


A kiszállítás szünetel 2017.12.29. és 2018.01.02. között. Rendelését az új esztendőre leadhatja, ha a tovább gombot választja.

Tovább a termékekhez

Ha a két ünnep között van szüksége mézre, 2017.12.29-én 8:00-12:00 között az Irha u. 31 szám alatt átveheti!

Megközelíthetőség

2017.12.25-én és 2018.01.01-én nincs személyes átvételre lehetőség, megértésüket köszönjük.

Marci bácsi méhészete