Önök írták - friss vélemények, kérdések

Ha kérdése van, írja meg nekünk az info@termeloimagyarmez.hu e-mail címre, és mi válaszolunk rá! Ha közérdekű a kérdése, akkor weblapunkon, ha személyes, akkor Önnek e-mailben.

A kiszállító ÚR 10 csillagot is kaphatna tőlem. Nagyon kedves udvarias és türelmes volt a mai világban ez aranyat ér. Nem csak le**szta a csomagot és ide a lóvét, hanem átnézte velem leellenőriztük 110%-os volt. Meg is kérdezhettem volna Tőle van e felvétel :D A termékek is hibátlanok több éve rendelek innen eddig nem csalódtam. A propoliszos mézet Őszi időszakban csak ajánlani tudom. Eleget tornásztattam a nyelvem/billentyűt , aki teheti próbálja ki én nem csalódtam eddig.

P. Zoltán 2018-11-12

Köszönjük.

Nagyon szeretek itt vásárolni,mert minden nagyszerű a megrendeléstől a kiszállításig precíz,pontos.

S. Ferencné 2018-11-02

Köszönjük.

Nagyon jó a mézek íze, köszönöm, hogy ilyen jó minőségben kaphatóak.

U. Miklós 2018-11-01

Tökéletes precíz, pontos kiszállítás, finom, minőségi mézek. Különlegességek még érdekelnének pl. Gesztenyeméz, meggyes méz, de így is elégedettek vagyunk. A hársméz íze maga a nyár! :) Köszönjük.

D. Mónika 2018-11-01

Az említett fajták sajnos nincsenek, de most amíg tart a készlet kapható "bodzás" és "virágporos" vegyesméz, amelyek, -különösen a virágporos- igazi mézkülönlegességnek tekinthetők.

Nagyon szépen köszönjük az egész család nevében, hogy évek óta, változatlan, kiváló minőségü mézet vásárolhatunk Önöktől! Üdvözlettel Vighné

V. B. É. 2018-10-25

Köszönjük a bizalmat.

Az idei hárs méz valami nagyon-nagyon jó izű.

K. Gabriella 2018-10-24

Köszönjük, de ez nem rajtunk hanem a természeten múlott!

Tetszene, ha nagyobb mennyiség rendelése esetén kedvezményt kaphatnék:)

S. József 2018-10-23

Termelők vagyunk, nem kereskedők! Nem kedvezményt áruluk, nem a százalékokkal akarjuk eladni a terméket, hanem minőséggel, megbízhatósággal. Szerintünk ez így korrektebb mintha megemelnénk az árat és mindenki kedvezményt kapna. De természetesen nagyobb rendeléseknél mi is adunk kedvezményt, ez jelenleg 40.000.- Ft felett 5%.

KB. ÖT ÉVE VAGYUNK A MEGRENDELŐJÜK , SEMMI KIVETNI VALÓT EZIDÁIG NEM TAPASZTALTUNK. KÖSZÖNJÜK SZÉPEN !

B. Katalin 2018-10-22

Köszönjük. Budapesten és talán az egész országban a legjobb méz termékek.

P. Györgyné 2018-10-21

Évek óta Önöktől rendelek, nagyon megbízhatónak ismerem Magukat! Úgy minőségben, mint árfekvésben szerintem az elsők a hazai piacon. Isten áldását kérem további munkájukra!

H. Józsefné 2018-10-21

Köszönjük, megtisztelő.

Minden teljesen jól működött. Gyors, pontos, kedves kiszolgálás. És nagyon finom a méz. Több családtag is kapott belőle. :)

L. Katalin 2018-10-21

Szeretem a mézeiket. Nem cukrosodik, és nagyon finom. Mindig innen rendelek.

M. Andrea 2018-10-01

Köszönjük! Bár a mi mézeink is kristályosodhatnak, mert az nem hiba, hanem fajtajellemző és nem a cukorral való keverés jele!

Nagyon szuper a repce méz, talán a legjobb, amit valaha kóstoltam, köszönöm!

S. Márton 2018-10-01

Futáruk kifejezetten kedves és udvarias!

B. Adrienn 2018-09-27

Köszönjük, a nevében is!

Tisztelt Termelői Magyar Méz! Köszönöm, többször vásároltunk már Önöktől, mindig elégedett voltam a minőséggel. Üdvözlettel,

Ildikó 2018-09-27

Már többször rendeltem, minden szempontból elégedett vagyok. A rendelés könnyű, a kiszállítás pontos, udvarias.

P. Lászlóné 2018-09-26

Köszönjük.

Gyorsan fogy! :-)

U. S. Barbara 2018-09-26

Ennek örülünk! :)

Az eddig rendelt termék mind nagyon finom volt. A rendelés egyszerű, a kiszállítás pontos és udvarias volt. Szeretnék még pár évig a vevőjük maradni.

Gabriella 2018-09-07

Ennyi hasznos információ az ajánlott termékről nem minden, sőt nagyon kevés online oldalon található meg. Nem csak tájékoztató, hanem tanács- és ötletadó információkat is nyújt. Milyen jó lenne, ha minden kereskedő, szolgáltató ilyen pontos, korrekt, mindenre odafigyelő lenne, és még a kiszállíltást végző személy magatartását is tanítani kellene.

D. Bélláné 2018-09-05

Köszönjük az elismerő szavakat.

Legyen nagyobb a méhecske a cimkén, hiszen nélküle nincs méz, ő gyűjti, készíti el, raktározza és nem eszi meg - pedig nagyon finom. Áldja meg a Jóisten azokat, akik méhlegelőket és szállást biztosítanak a Földi élet alapját jelentő méheknek. Legyen áldott minden méhecske és mindenki aki testvérként bánik velük!

B. László 2018-09-04

Egyszeri személyes vásárlás után, ismét önöknél vásároltam. Kiemelkedö minöség, kedvezö áron és a kiszállítás még hozzátesz a remek szolgáltatáshoz. Nagyon köszönöm, ajánlom önöket s a jövöben is csak önöktöl rendelek.

C. O. 2018-09-04

Köszönjük!

Miért van, hogy egy ideig csütörtök, máskor péntek a kiszállítás napja? A méz finom,az egész családnak ízlik.

Emese 2018-09-04

Általában mindig azonos napon szállítunk, de más a szállítási menetrend a téli és nyári időszakba, így vannak területek ahol emiatt változik a szállítás napja.

Ahogy Ferencjóska mondta vala: Minden nagyon jó,Mindennel megvagyok elégedve! Csókamóka.

P. Tibor 2018-09-04

Évek óta csakis Önöktől rendelek! Ez is jelzi,hogy maximálisan meg vagyok elégedve termékeik minőségével, szolgálatkészségükkel, valamint akcióikról történő tájékoztatásaikkal! Köszönöm munkájukat!

N. Pál 2018-08-03

Köszönjük a bizalmat.

Évek óta változatlan minöség és udvarias kiszolgálás Köszönjük

F. F. Zsolt 2018-08-02

Már több alkalommal rendeltünk mézet és biztos vagyok benne, hogy még fogunk is rendelni! Mindig minden pontosan úgy történt, ahogy visszajelezték. Egyszerű a megrendelés, bonyodalom mentes a kiszállítás és nagyon finom a méz! A mézzel soha semmilyen problémát nem tapasztaltunk!!!

G. László 2018-07-31

Köszönjük!

Az eddig fogyasztott termékekhez képest at akácméz számomra egy leheletnyivel hígabb, de a minősége egyébként és az íze kifogástalan.

M. Gábor 2018-07-31

Miért hígabb a méz? A méz sűrűsége: Kétségtelen, hogy a sűrű méz egyfajta termék jellemző, de a méz minőségét ez alapján nem lehet egyértelműen megítélni. A sűrűség függ a méz fajtájától, kristályosodási állapotától, de leginkább a hőmérsékletétől! Egy frissen üvegezett, ezért kíméletesen melegített méz, vagy egy meleg helyen tartott üveg, lehet egészen híg is, de ugyanez a termék, ha hideg helyen áll néhány hetet egészen besűrűsödik, esetenként kristályosodik is. Ne a sűrűség legyen az elsődleges szempont, hanem a megbízható forrás!

Egyszerűen szeretjük, mert tökéletes!

M. M. Viktória 2018-07-31

Megtisztelő, tömör értékelés, köszönjük!

Egyszerűen imádom, nem szerettem a vegyes virágmézet de itt annyira finom volt minden méz hogy másfél év után kipróbáltam és rájöttem szeretem csak idáig nem a megfelelő helyen vettem. A virágpor nekem hiányzik. A gyerekek is imádják az itt vásárolt mézet. Jó hogy rátok találtam!

Z. Nikolett 2018-07-31

Köszönjük! Bár virágport nem termelünk, de korlátozottan virágporos mézünk van! És ez nem virágporral kevert méz, hanem kipergetett virágporos lépek!

Csak ajánlani tudom! Kiváló minőség, gyors, pontos kiszolgálás !

H. Szabolcs 2018-07-31

Köszönjük!

Nagyon jó a minősége mindegyik fajtának,évek óta innen rendelünk.Gyors a kiszállítás is.

K. Lászlóné 2018-07-31

A méz nagyon finom! A kiszolgálás gyors és pontos. Ajánlani tudom mindenkinek!! :)

C. M. Anna 2018-07-05

Nem cukrosodik be a méz! Máshol vásárolt méz egy pár nap alatt becukrosodott ,más méztermelőt megkeresvén azt mondták hogy hőkezelt a méz amiatt nem történt meg a cukrosodás. Igaz ez?

Edit 2018-07-04

Miért kristályosodik a méz? A méz kristályosodása nem a hőkezeléstől függ, hanem a méz összetételétől és a tárolási körülményektől! A hőkezelés"csak" a méz értékes beltartalmát öli meg! A méz kristályosodása természetes jelenség, a méz minőségét nem befolyásolja, nem minőségi hiba! A világon 3 mézfajta őrzi meg folyékonyságát hosszú ideig, ezek egyike a tiszta akácméz! Tiszta, ha nem hordanak bele a méhek más virágzó növényről nektárt ami a bejárt kb 3 km-es kört tekintve szinte lehetetlen. Így még a jó minőségű akácméznél is előfordulhat kristályosodás. A kristályosodás két fő feltételtől függ: 1. A méz összetétele! A méz különféle cukrokból áll, a fajta függvényében akár 13 féléből. A legjelentősebb a glükóz (szőlőcukor) és a fruktózhoz (gyümölcscukor) . Ezek aránya határozza meg hogy a méz kristályosodik e, és ha igen akkor milyen hamar. Ez az arány minden méznél más és más. Vannak mézfajták, melyek már a kaptárban a sejtekbe kristályossá válnak, vannak amelyek, hamar kristályosodhatnak pl: napraforgó, repce, hárs és a vegyes méz (annak függvényében miről hordták a méhek). Vannak olyan kultúrák, elsősorban ahol nincs jelen az akácméz, ahol a "jó" méz az amelyik kristályos pl skandináv országokban. És vannak nem vagy csak hosszú idő után kristályosodó mézek pl az akácméz. 2. A tárolás! A mézet célszerű szobahőmérsékletlen tárolni, közvetlen napfénytől óvva! Bár a szobahőmérséklet nem gátolja a kristályosodást csak késlelteti! A hideg helyen tárolt méz (pl kamra, garázs) gyorsabban kristályosodik. Sok esetben a hűvösben tárolt méz, zárt üvegben nem, de felbontás, keverés után gyorsabban kikristályosodhat. A kristályos méz folyékonysága visszaállítható! Tegyük az üveget napos, meleg helyre, radiátorra vagy meleg vízbe és rövid idő alatt visszaáll az eredeti folyékonyság. Vigyázzunk hogy ne karamellizáljuk meg méz! A méz 40°C feletti melegítésekor a beltartalma jelentősen romlik.

Annyira büszke voltam a napraforgó krémmézükre, hogy a legutóbbi szállítmányomból hazafelé örömemben megajándékoztam egy üveggel egy nagyon kedves Bioboltos ismerősömet.. :) Még mindig nem tudok betelni vele, csak most már rendelek vegyes mézet is, mert az ételekbe sajnálom a napraforgót elhasználni. :) Továbbra is hálás vagyok Önöknek minden csepp mézért! :)

N. Eri 2018-07-03

Köszönjük, mi vagyunk büszkék a méltató szavakra!

Sajnos a selyemfű mézből nem sikerült legutóbb rendelnem, mert elfogyott.

V. Istvánné 2018-06-15

Miért nem kapható selyemfű méz? Termelők vagyunk, nem kereskedők, így önöknek hála sikerült értékesítenünk a teljes készletünket selyemfű mézből, így emiatt közel egy hónapig nem tudtuk önöket selyemfűből kiszolgálni, megértésüket köszönjük. Viszont a jó hír, hogy már kapható a 2018-as friss selyemfűmézünk!

A választékra csak azért adtam 4,5-est, mert egyszer ettem vöröshere- mézet, ami nagyon ízlett és szívesen vásárolnék olyat, de alig van méhész, akinek van arra lehetősége, hogy olyan mézet készítsen.

B. Frigyes 2018-06-14

Miért nem nagyobb a kinálatunk? Igyekszünk a lehető legnagyobb kínálatot fenntartani, de méhészetünk nagysága nem alkalmas arra hogy speciálisabb fajtamézeket elkülönítsünk! Valamint fenntartásaink vannak azzal szemben is akik nagyon speciális mézeket kínálnak! Jó tudni, hogy a méhek minden virágról gyűjtenek egy 5 km-es körben!

Minden vállalkozónak ilyen minőséget kellene képviselnie! Üdvözlettel: Andrea

L. Andrea 2018-06-14

Köszönjük.

Nagyon praktikus ez a vödrös kiszerelés, és olcsóbb is így a méz. Megfelelő technikával (és merőkanállal) remekül át lehet belőle merni a köcsögbe. Ha kiürült, a vödrök egymásba rakhatók és sok mindenre felhasználhatók, még virágkaspónak is. Jobb, mint az üveg, a sok befőttesüveggel már nem tudok mit kezdeni, sehol nem veszik vissza.

V. S. Éva 2018-06-13

Örülünk, hogy tetszik ez a gazdaságos kiszerelés. Megjegyezném, hogy a mézesüvegeket visszavesszük, bár betétét díjat nem tudunk értük adni.

Gesztenye és fenyőmézet szeretnék

Z. Tünde 2018-06-13

Mi a fenyőméz? A fenyőméz valójában mézharmat! Elsődleges mézharmatot adó növények a fenyőfélék, a hársak és a gesztenye. A mézharmat a levéltetvek által megtámadott növényeken keletkezik, a tetvek közreműködésével, ezt gyűjtik be a méhek. A mézharmat vegyesvirág mézzel keveredik és ha jellemzői az mézharmatra jellemzőek akkor hívhatjuk ezt a mézet mézharmatnak. Kínálatunkba a mézharmat megtalálható, de mivel termelők vagyunk, nem kereskedők így volt kb két hónap, mikor önöknek köszönhetően elfogyott a készletünk, de már itt az idei friss zamatos mézharmat mézünk! Gesztenye mézet sajnos nem termelünk.

Màr törzsvendég vagyok Marci bàcsi méhészeténél, amiből egyértelműen làtszik, hogy maximàlidan elégedett vagyok mindennel. Külön értékelem a weboldalt, mely informatìv és jól àttekinthető.

E. Márta 2018-06-13

Mint mindig, most is minden rendben volt a rendeléssel és a kiszállítással is. Nagyon szeretjük a mézüket, különlegesen finom és kitűnő minőségű magyar termék. További sikeres munkát kívánunk Önöknek és szorgos méheiknek!

Mária és családja 2018-05-04

Köszönjük magunk a kollégák és a szorgos méheink nevében is!

Ez volt az első rendelésem , de azt hiszem ezután is rendelek. Finom a méz, pontos a szállitás. Köszönöm.

O. Józsefné 2018-04-28

Igyekszünk az elvárásoknak megfelelni! Köszönjük.

Mindennel meg vagyok elégedve,folyamatosan.

S. László 2018-04-25

Köszönjük.

Most is nagyon elégedett vagyok! Amíg csak élek, kizárólag Önöktől vásárolok mézet!

H. Józsefné 2018-04-25

Köszönjük!

Bármely időpontban jelentkeztünk mézért, mindég azonnal kaptunk választ arra, hogy hamarosan mikor járnak felénk és választhattunk az időpontok közül, aminek alapján mindég pontosan meg is érkezett az igen udvarias szállítójuk.

K. Gyula 2018-03-31

Köszönjük méltató szavakat a kollégák nevében is!

Nagyon kedvesek, pontosak. A méz nagyon finom. A méhviaszt most rendeltem először és gyerekeknek csináltam adalékmentes ajakbalzsamot és kézkrémet. Jó lenne ha virágpor is kapható lenne.

Z. Nikolett 2018-03-31

Nagyon jó ízűek a mézek. A legfinomabb a napraforgó krémméz íze, a kávémat ezzel édesítem.

V. Istvánné 2018-03-24

Imádom az egész Termelői Magyar mézet és a vele foglalkozó lelkes " kis Társaságot"! Több ilyenre lenne szükség! Pontosak, precízek és nagyon udvariasak. KÖSZÖNJÜK!

H. Lászlóné 2018-03-21

Mi köszönjük! És reméljük, nem fognak csalódni bennünk!

Akác,és selyemfű mézet vettem, nagyon finom, az ára is megfelelő. A rendelés pontosan érkezett. Nem csalódtam, visszatérő vásárló leszek!

S. Endréné 2018-03-21

Köszönjük!

Én mar regóta Önoknel rendelek,mert ez biztos eredeti mez,minden ismerösömnek mondom hogy ha kell nekik itt vasaroljanak, a csaladomat is en latom el.

S. Ferencné 2018-03-21

Köszönjük a megtisztelő bizalmat!

Elégedett vagyok a mézek ízével, illatával és minőségével. Nekem a virág és a selyemfű méz a kedvencem.:). Mindig gyorsan fogy.:) Csak ajánlani tudom!

Z. Marianna 2018-03-21

A méz nagyon finom, jó ízű! A kiszállítást végző fiatalember nagyon kedves, udvarias, segítőkész volt. Mindennel nagyon megvagyunk elégedve. :)

K. Magdolna 2018-03-21

Köszönjük!

Kedves Dávid Márton! A Nagypapám méhész volt, tudom, milyen a jó méz, de még nála sem láttam-ettem olyan csodálatos napraforgómézet, mint amit Önöktől vásároltam: pontosan olyan, mint a gazdag, folyékony napfény.. Hálásan köszönöm az Önök és a Méheik munkáját. :)

N. Eri 2018-03-06

Köszönjük a megtisztelő, dicsérő szavakat!

Évek óta Önöktől rendelek, nem ok nélkül, teljes megelégedéssel! :)

L. Ágnes 2018-03-05

Köszönjük!

Nagyon gyors, pontos kiszolgálás, és még a méz is finom - szerintem!

R. F. S. Ilona 2018-03-05

Nagyon jó minőségű, több éve vásárolunk Önöktől, környezetünkben ajánljuk mindenkinek termékeiket.

L. K. Ildikó 2018-02-25

Köszönjük, a vásárlók ajánlása a létező legjobb reklám!

Köszönöm a minőséget-pontosságot-udvariasságot!

B. László 2018-02-22

Örülünk ha elégedettek!

Minden rendben volt! Nagyon finom szuper minden! Sajnálom hogy gesztenyemézet nem forgalmaztok :S De ezen felül rengeteg fontos és érdekes információt tudtam meg a mézről, elkészüléséről, fajtájáról, felhasználásáról a weboldalnak hàla 5*

A. T. L. 2018-02-22

Miért nem nagyobb a kinálatunk? Igyekszünk a lehető legnagyobb kínálatot fenntartani, de méhészetünk nagysága nem alkalmas arra hogy speciálisabb fajtamézeket elkülönítsünk! Valamint fenntartásaink vannak azzal szemben is akik nagyon speciális mézeket kínálnak! Jó tudni, hogy a méhek minden virágról gyűjtenek egy 5 km-es körben!

Nem tudom jól néztem e meg, de mintha propoliszt nem láttam volna.Ha mégis volt elnézést kérek különben minden nagyon finom és biztos vagyok benne hogy ez a méz amit Önöktől rendeltem ez nem az a méz amire azt írják hogy származási helye EU,és még ki tudja milyen kínai "közreműködés"van a környékén.

S. Gyula 2018-02-21

Igen ez Termelői Magyar Méz! És van propoliszos termékünk: Kattintson ide!

Most is, mint mindig pontos volt a szállítás, a mézek minősége pedig kiváló. Ezután is innen fogok rendelni.

T. Zsuzsanna 2018-02-19

Megtisztelő a bizalma!

Ez volt a nyolcadik rendelésem, s természetesen nem az utolsó. Mézet csak Marci bácsitól veszünk.

H. Ágnes 2018-02-18

Vevőközpontú áruház, maximálisan elégedett vagyok a gyorsaságukkal is!

B. Mária 2018-02-18

Köszönjük!

Ha változtatni kell a rendelésen, az nem lehetséges!

Á. Norbert 2018-02-18

Lehet változtatni a leadott rendelésen? Igen, megoldható az alábbi lehetőségekkel: -Lead egy új rendelést a változtatásoknak megfelelően és a megjegyzésbe beleírja hogy melyik rendelés helyett (ezt a megoldást ajánljuk, ebből lehet a legkevesebb félreértés) -Ha csak növelni akarja a rendelt termékeket, lead egy új rendelést és a megjegyzésbe beírja hogy mely rendelés kiegészítése, így ha a gép számol is szállítási díjat, mi azt töröljük. -Felhív minket a 30/5875950 vagy 1/4091481 számon és leegyeztetjük a változást.

Legközelebb is innen fogok rendelni!

T. Ferenc 2018-02-18

Köszönjük!

A vödrös mézből nehéz átönteni kisebb tárolóba.

Viktória 2018-02-18

Miért nem praktikusabbak a vödrös kiszerelések? A vödrös kiszereléssel egy gazdaságos megoldást igyekszünk kínálni némi kompromisszummal. Az alacsonyabb csomagolási költség miatt tudunk kedvezőbb árat biztosítani. Sajnos ez azzal jár, hogy egy élelmiszerhigiénia okok miatt, nem újrahasznosítható csomagolást kell használnunk, illetve kevésbé praktikus egy konyhában mint egy üveg. Akik ezt választják azoknak fontos a jó ár, vagy nagyobb mézfelhasználók pl cukrászatok, konyhák.

Rendszeres rendelőjük vagyok és mint mindig most is minden kifogástalan volt.

B. Ágnes 2018-02-18

Köszönjük, és reméljük véleménye a későbbiekben sem fog változni!

Túl hosszú az időintervallum amit a kiszállításhoz megadnak, jó lenne (amikor már az adott futár aznapi útvonalát látják), kicsit szűkíteni.

A. Erzsébet 2018-02-18

Miért nem szűkebbek a kiszállítási intervallumok? Igyekszünk a lehető legrugalmasabban kiszolgálni Önöket. Budapest területén és néhány környező településre is díjtalanul szállítunk 4000 Ft feletti rendelések esetén. Szállítások heti rendszerességgel, az adott napon egy kb. 3 órás intervallumban tudjuk vállalni. Mivel a rendelések leadhatóak 3-4 héttel előre is, így nem tudjuk, hogy az adott napon pontosan hova fognak esni a szállítási címek, milyen útviszonyok, forgalom lesz, így már ez a 3 órás időintervallum is sokszor merész vállalásnak számít. Reméljük ez megérthető és elfogadható. Amit ajánlani tudunk, ha a megjegyzésbe kéri, megelőzőleg tudjuk telefonon értesíteni a várható érkezésről.

Nagyon jónak tartom, hogy minden megrendelésemet visszaigazolják, és a szállítás időpontját nagyon megbízhatóan teljesítik! Terméküket rendszeresen fogyasztom, és a minőséggel kapcsolatban csak annyit, hogy nagyon sokat segít, a téli megfázásos betegségek kivédésében! Amióta ezt teszem, még nem voltam influenzás! Isten áldja meg Önöket!

H. Józsefné 2018-02-15

Köszönjük, és reméljük a továbbiakban is elégedettségét szolgálhatjuk!

Termék, szolgáltatás nagyon rendben van, csak így tovább, tartsák az elért kiváló színvonalat!

H. János 2018-02-14

Köszönjük, és igyekszünk továbbra is megfelelni a vásárlói igényeknek!

Mindegyik méz amit kipróbáltam nagyon jó volt . Továbbra is Önöktől fogok rendelni.

E. Attila 2018-02-13

Köszönjük!

Nagyon értékelem a pontosságot, megbízhatóságot!

S. Katalin 2018-02-13

Köszönjük a bizalmat!

Kiváló minőség, pontos szállítás, egyszerű rendelés,a későbbiekben a gyerekeimnek és a szomszédoknak is rendelem.

M. András 2018-02-12

Köszönjük, hogy másokhoz is eljuttatja termékeinket!

Érdeklődnék hogy az üres üveget visszaállítani e veszik

K. Sandorne 2018-02-12

Visszavesszük-e az üres üvegeket? Fontos számunkra a környezetvédelem és a csomagolóanyagok újrahasznosítása. Viszont ennél fontosabb az élelmiszerhigiénia! Termékeinket új, üveggyárból származó, raklapon, csomagolva vásárolt üvegekbe csomagoljuk, így biztosak lehetünk a csomagolóanyag tisztaságában. Ha Önöktől, vásárlóktól válogatás nélkül visszavennénk bármilyen üveget, gondos tisztítás után sem lehetnénk biztosak benne, hogy pl. egy savanyúságos üveg minden kellemetlen szaga megszűnt-e. Így csak és kizárólag tiszta, saját címkés üvegeket veszünk vissza. A visszavett üvegeket ellenszolgáltatás (betétdíj) nélkül tudjuk átvenni. Ennek oka, hogy a visszavett üvegekről a címke eltávolítása, annak mosása olyan költségeket jelent, melyek megközelítik az új üveg árát.

Minden szempontból kifogástalan, ahogy azt már évek óta megszoktam.

H. Gábor 2018-02-12

Kb. 4-5 éve Önöktől vásárolunk, nagyon meg vagyunk elégedve, családunk és baráti körünk közül ajánlásunkra sokan szintén Önöktől vásárolnak, reklamáció, kifogás még nem hangzott el. Köszönjük, továbbra is Önöktől fogjuk az évi méz szükségletünket beszerezni.

J. Vilmos 2018-02-12

Nagy választék, kedvező ár, gyors és rugalmas szállítás! Kiváló termékek! Köszönjük!

K. G. 2018-02-12

Mi köszönjük, hogy megédesíthetjük mindennapjaikat!

Évek óta ezt a mézet eszi a család, szeretjük és teljes mértékben elégedettek vagyunk a termékek minőségével és a kiszállítással is! Ezután is csak innen :-)!

A. László 2018-02-12

Köszönjük!

Amióta megtaláltam, csak innen rendelek mézet. Minőségben, árban is kiváló.

R. Ibolya 2018-02-12

Köszönjük a bizalmat!

Finom...és magyar:)))

I. László 2018-02-04

:)

A leszállított mézek nagyon finomak voltak. Kifogástalan minőség, megbízható és udvarias kiszállítás. Ezentúl is vásárlójuk leszek! Köszönöm.

B. Zsuzsanna 2018-01-09

Mi köszönjük!

Nagyon jó minőség, a legjobb áron és ráadásul házhozszállítva. Mindég innen rendelek.

S. Endre 2018-01-07

Évek óta rendelem Önöktől a termékeiket, tökéletesen meg vagyok elégedve, olyannyira, hogy még vidékre is közvetítem. Természetesen a Szüleimnek. Ők is nagyra értékelik a munkájukat ! Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánunk mindannyijuknak !

B. Katalin 2017-12-25

Köszönjük! És Áldott Karácsonyt kívánunk!

Végre igazi, valódi méz.

K. Károly 2017-12-22

Köszönjük!

Még nem találkoztam ilyen korrekt magatartásformával. Csak gratulálni tudok. Szívderítő ez a hozzáállás. Köszönettel.

S. N. Judit 2017-12-19

Köszönjük!

Pontosan érkezett az igért időben. Köszönöm.

N. Ágnes 2017-12-18

Ha bővülne kicsit a választék, a vásárlók még elégedettebbek lennének, noha ár, minőség , egyszerűség és pontosságban így is kitűnőek.

T. B. Mária 2017-12-18

Miért nem nagyobb a kinálatunk? Igyekszünk a lehető legnagyobb kínálatot fenntartani, de méhészetünk nagysága nem alkalmas arra hogy speciálisabb fajtamézeket elkülönítsünk! Valamint fenntartásaink vannak azzal szemben is akik nagyon speciális mézeket kínálnak! Jó tudni, hogy a méhek minden virágról gyűjtenek egy 5 km-es körben!

Technikai okok miatt volt egy kis késés, kérdeztem e mailban, azonnal felhívtak és a termék ott volt pár percen belül. Korrekt!

T. Ferenc 2017-12-17

Köszönjük megértését!

Már évek óta rendelek önöktől, megelégedettségemre, de nagyon rossznak tartom, hogy csak heti egy nap van kiszállítás!

K. Margit 2017-12-16

Miért nem szállítunk több napon? Igyekszünk a lehető legrugalmasabban kiszolgálni Önöket. Budapest területén és néhány környező településre is díjtalanul szállítunk 4000 Ft feletti rendelések esetén. Szállítások heti rendszerességgel, egy adott napon egy kb. 3 órás intervallumban tudjuk vállalni. Ahhoz hogy ne terheljük önöket csomagolási és szállítási díjjal, csak a saját kiszállítást találtuk megoldásnak. Saját erőből jelentős többletköltség nélkül, nem tudunk rugalmasabbak lenni. Reméljük megértik. Amit javasolni tudunk, hogy rendeljen otthona helyett munkahelyére, vagy bízza meg szomszédját, ismerősét az átvétellel.

Nagyon gyors volt a szállítás, pontos, precíz! A csomagolás nagyon tetszik. Három félét rendeltem, mind finom. Ezentúl is innen rendelek, és már ajánlottam pár ismerősnek. Nagyon köszönöm!

M. Ildikó 2017-12-16

Mi köszönjük!

Rendszeresen értesítenek ha erre járnak,minőségi kifogásom eddig nem volt. Kiszállitás mindíg megbeszélt időben történt. Maximálisan meg vagyok elégedve a kiszállító kollégával is. Csak így tovább :-)

L. Tivadar 2017-12-16

Reméljük megtisztelő bizalmát továbbra is élvezhetjük!

Mivel a méz finom,a kiszállítás pontos és udvarias maradok továbbra is a vevőjük!

S. Andrásné 2017-12-16

Köszönjük.

Köszönöm az évek óta tartó pontos, minőségi terméket és kiszolgálást. Kellemes Ünnepeket. Boldog sokmézes 2018 évet!!! kivánunk Mézimádok

J. Irén 2017-12-16

:) Viszont kívánjuk! És remélem találkozunk 2018-ban!

Mindenkinek szívesen ajánlanám. Évek óta rendeljük az akácmézet. Szájról szájra adjuk tovább, nekem is mondták és én is ajánlottam .

R. Marianna 2017-12-16

Megtisztelő, és köszönjük hogy ajánlott minket.

Mióta Önökre találtunk, csak innen rendelünk! :)

C. Szilvia 2017-12-16

Köszönjük.

Már elég sok kg. mézet vásároltam Önöktől, s biztosan nem tenném, ha nem lennék megelégedve a kiszolgálással. Nagyon értékelem, hogy tartják a minőséget és az árat, és hogy rendszeresen figyelnek rám, mint vevőre! Amióta rátaláltam Önökre a neten, máshonnan nem is vásárolok mézet!

H. Józsefné 2017-12-08

Megtisztelő a bizalma, köszönjük!

Kiváló termék és szolgáltatás, külön öröm a környezettudatosság jegyében, hogy az üvegeket is vissza tudjuk adni.

K. Ágnes 2017-12-04

Minden az előzetes információnak megfelelően történt. A szállítás pontos, a szállító udvarias volt. Minőség megfelel az előzetes elvárásoknak.

M. András 2017-12-03

Köszönjük!

Finom a méz, ilyen sűrű mézet még eddig nem kaptam sehol.

F. K. Erzsébet 2017-12-03

A méz sűrűsége: Kétségtelen, hogy a sűrű méz egyfajta termék jellemző, de a méz minőségét ez alapján nem lehet egyértelműen megítélni. A sűrűség függ a méz fajtájától, kristályosodási állapotától, de leginkább a hőmérsékletétől! Egy frissen üvegezett, ezért kíméletesen melegített méz, vagy egy meleg helyen tartott üveg, lehet egészen híg is, de ugyanez a termék, ha hideg helyen áll néhány hetet egészen besűrűsödik, esetenként kristályosodik is. Ne a sűrűség legyen az elsődleges szempont, hanem a megbízható forrás!

A következő rendeléskor visszaveszik a mézes üvegeket?

M. Andrea 2017-12-03

Visszavesszük-e az üres üvegeket? Fontos számunkra a környezetvédelem és a csomagolóanyagok újrahasznosítása. Viszont ennél fontosabb az élelmiszerhigiénia! Termékeinket új, üveggyárból származó, raklapon, csomagolva vásárolt üvegekbe csomagoljuk, így biztosak lehetünk a csomagolóanyag tisztaságában. Ha Önöktől, vásárlóktól válogatás nélkül visszavennénk bármilyen üveget, gondos tisztítás után sem lehetnénk biztosak benne, hogy pl. egy savanyúságos üveg minden kellemetlen szaga megszűnt-e. Így csak és kizárólag tiszta, saját címkés üvegeket veszünk vissza. A visszavett üvegeket ellenszolgáltatás (betétdíj) nélkül tudjuk átvenni. Ennek oka, hogy a visszavett üvegekről a címke eltávolítása, annak mosása olyan költségeket jelent, melyek megközelítik az új üveg árát.

Bátran ajánlom az ismerőseimnek! Korrekt, gyors, pontos, minőségi és megfizethető. Örülök, hogy rátaláltam, ami igen egyszerű volt. Köszönöm a munkájukat!

G. ISTVÁNNÉ 2017-12-02

Köszönjük!

Minden tőkéletes, szeretjük!

M. M. Viktória 2017-12-02

Köszönjük!

Évek óta Őnökntől rendelem a mézet, nagyon meg vagyok elégedve.

V. Jánosné 2017-12-01

Nagyon örülünk.

Kedves Termelői Magyar Méz Csapata! Köszönöm a gyorsaságot, pontos kiszállítást. Már többször rendeltem Önöktől, mindig elégedett voltam a méz minőségével. Továbbra is rendelek Önöktől és ajánlom a céget másoknak is! Üdvözlettel, V. Ildikó

V. Ildikó 2017-11-13

Köszönjük!

Üdvözlöm Önöket! Nagyon szépen köszönöm a gyors házhoz szállítást, a finom mézeket. Egyszerűen fantasztikus. A webes felület nagyon szuper. Gyors, könnyen kezelhető, érthető. Imádtam.

S. R. Violetta 2017-11-12

Köszönjük!

A Szilasligeti NyuSzi klub (nyugdíjas színjátszók) tagjainak évente több alkalommal rendelek mézet Önöktől, mindenki nagy megelégedésére. Üdv. Irén.

K. Györgyné 2017-11-12

Nagyon örülünk.

A szállítási időpont nagyon le van korlátozva, egy napra és azon belül is pár órára. Ezen kívül nagyon rendben a minden.

K. Károlyné 2017-11-05

Miért nem szűkebbek a kiszállítási intervallumok? Igyekszünk a lehető legrugalmasabban kiszolgálni Önöket. Budapest területén és néhány környező településre is díjtalanul szállítunk 4000 Ft feletti rendelések esetén. Szállítások heti rendszerességgel, az adott napon egy kb. 3 órás intervallumban tudjuk vállalni. Mivel a rendelések leadhatóak 3-4 héttel előre is, így nem tudjuk, hogy az adott napon pontosan hova fognak esni a szállítási címek, milyen útviszonyok, forgalom lesz, így már ez a 3 órás időintervallum is sokszor merész vállalásnak számít. Reméljük ez megérthető és elfogadható. Amit ajánlani tudunk, ha a megjegyzésbe kéri, megelőzőleg tudjuk telefonon értesíteni a várható érkezésről.

Nagyon meg vagyok elégedve a minőséggel és a kiszállítással is, köszönöm.

P. Györgyné 2017-11-05

Jó minőség, jó ár, jó kiszerelés-választék, rugalmas, pontos, kedves. :-)

M. Zsuzsa 2017-11-05

Köszönjük!

Már évek óta gyűlnek az üres üvegek, kérdezem, nem volna-e hasznosabb, ha Önök visszavennék a következő rendelés szállításakor? Köszönettel : V. Lajosné / Marika

V. Lajosné 2017-10-09

Visszavesszük-e az üres üvegeket? Fontos számunkra a környezetvédelem és a csomagolóanyagok újrahasznosítása. Viszont ennél fontosabb az élelmiszerhigiénia! Termékeinket új, üveggyárból származó, raklapon, csomagolva vásárolt üvegekbe csomagoljuk, így biztosak lehetünk a csomagolóanyag tisztaságában. Ha Önöktől, vásárlóktól válogatás nélkül visszavennénk bármilyen üveget, gondos tisztítás után sem lehetnénk biztosak benne, hogy pl. egy savanyúságos üveg minden kellemetlen szaga megszűnt-e. Így csak és kizárólag tiszta, saját címkés üvegeket veszünk vissza. A visszavett üvegeket ellenszolgáltatás (betétdíj) nélkül tudjuk átvenni. Ennek oka, hogy a visszavett üvegekről a címke eltávolítása, annak mosása olyan költségeket jelent, melyek megközelítik az új üveg árát.

Tisztelt Uraim! Több mint 10 év telt elazóta, hogy első alkalommal rendeltem. Minden alkalommal pontosan szállítják az általunk kiválasztott terméket. Tökéletesen meg vagyunk elégedve. Tisztelettel, S. István, M. Anna

M. Anna 2017-10-05

Nagyon meg vagyok elégedve a termékeikkel. Az elérhetőségük, udvariasságuk párját ritkító, a szállítási pontosságuk példamutató!

S. Károly 2017-10-03

A Gyerekek - unokák - most pedig már a dédunoka is "Marci bácsi" mézescsuprából nyalogatjak a finom mézet: Amikor pedig a virus bekopogtat, akkor a mézestea, a minden nap egy kiskanál méz a legjobb orvosság!!!!

J. Irén 2017-10-02

Megjegyzésem: Végtelenül örülök, hogy megtaláltam az ideális mézsvásárlási lehetőséget:. Sajnálom,hogy csak mst de igyekszem utol érni és bepótolni az" elmaradottakt". Az eddigi tapasztalatom alpján csak csak jóvéleménnyel nyilatkozhatok.

K. J. Imre 2017-09-30

Propolisz csepp nem kapható?

L. Emese 2017-09-26

Miért nincs propoliszos csepp? Propoliszos cseppet sajnos nem árulunk, árulhatunk! Mivel az 96%-os alkoholt tartalmaz, így jövedéki termékké válik, és az mérhetetlen adminisztrációt vonna magával, amit nem tudunk vállalni. A propoliszos csepp gyermekeknek sem ajánlott belsőleg alkohol tartalma miatt. A csepp helyett javasoljuk propoliszos mézünket, mely nem tartalmaz alkoholt, a propolisz minden tulajdonságát megőrzi benne, és gyermekek is fogyaszthatják.

Rendszeres vásárlóként a rendelt termékekkel maximálisan elégedett vagyok és tetszik az ingyenes házhozszállítási lehetőség is.

S. Júlia 2017-09-22

Régebben kapható volt 0,25 kg lépes méz, mindig ezt kapták a rokon gyerekek a mikulás csomagban. Most nem kapható, nekem (remélem nekik is) hiányzik.

Cs. Anna 2017-09-21

Miért nincs egész évben 0,25-kg-os lépesméz? 0,25-kg-os lépesméz egy időszakos, korlátozott mennyiségű termékünk a méhészeti szezon végén. Minden évben valamilyen akciós feltétellel kínáljuk az őszi, téli időszakban. A kis üveges termék ideális Mikulás vagy Karácsonyi ajándék a klasszikus édességek helyett! Egészséges, exkluzív és imádja a legtöbb gyermek! Egész évben a 0,5 kg-os lépesméz érhető el.

A kiszállítási időpontnál jó lenne, ha szűkebb intervallum állna rendelkezésre.

S. Gábor 2017-09-07

Miért nem szűkebbek a kiszállítási intervallumok? Igyekszünk a lehető legrugalmasabban kiszolgálni Önöket. Budapest területén és néhány környező településre is díjtalanul szállítunk 4000 Ft feletti rendelések esetén. Szállítások heti rendszerességgel, az adott napon egy kb. 3 órás intervallumban tudjuk vállalni. Mivel a rendelések leadhatóak 3-4 héttel előre is, így nem tudjuk, hogy az adott napon pontosan hova fognak esni a szállítási címek, milyen útviszonyok, forgalom lesz, így már ez a 3 órás időintervallum is sokszor merész vállalásnak számít. Reméljük ez megérthető és elfogadható. Amit ajánlani tudunk, ha a megjegyzésbe kéri, megelőzőleg tudjuk telefonon értesíteni a várható érkezésről.

Szívesen látnék a kínálatban különleges mézeket.

G. ISTVÁNNÉ 2017-09-06

Miért nincsenek különleges mézeik a kínálatban? A méhek arról gyűjtenek, ami 2-3 km-es körzetükben éppen virágzik, így a legtöbb, különleges fajtaméz előállítása igen nehéz, méhész szemmel sokszor lehetetlennek is tűnik. Fajtaméz csak úgy termelhető, ha az adott területen más növény elenyésző mértékben virágzik, ez nehezen elhihető egy különleges növény esetében szerintünk. A mi technológiánk több mint 700 méhcsaládra van kialakítva, nekünk lehetetlen olyan területet találni, ahol megfelelő mennyiségben nyílnának a speciális növények. Kis méhészetek képesek lehetnek ezeket megtalálni, az adott növényre jellemző vegyesmézet termelni. Viszont sajnos a divat és a nagy kereslet miatt inkább aromákkal ízesített mézek találhatók a piacon, ennek feltüntetése nélkül. Szerintünk ez nem méz, ez a vásárló becsapása, ebben mi nem kívánunk részt venni.

Nagyra értékelem a figyelmességüket, megbízhatóságukat! Szeretem a mézet, meg az olyan embereket, akiket az adott szó kötelez! További jó munkát és jó egészséget kívánok!

H. Józsefné 2017-09-06

Kiváló ár-érték arány, és külön értékelem a kiszállítás rugalmasságát. Csak innen rendelek!

K. Nóra 2017-09-04

Évek óta "Marci bácsi" kifogástalan minőségű mézét fogyasztom nap mint nap! A méz megrendelésem pontosan a megjelölt napon és időpontban megérkezik. Megbízható a méz minősége, Én csak ajánlani tudom mindenkinek! N. Lászlóné (Irén) Budapestről

N. Lászlóné 2017-08-11

Halvány, sárgás fehér hab van a méz tetején.Ez eddig nem fordult elő.

P. Katalin 2017-08-10

Miért van világos hab a méz tetején? A mézesüveg tetején megjelenő világos hab nem idegen anyag! Azt a szűrés és üvegezés közben a mézbe került légbuborékok okozzák. Ha a kiszerelés előtt hosszabb időt áll a méz a tartályban, van ideje teljesen kitisztulni. De ha ez nem megy végbe 100%-ig, illetve a tartály tetején lévő méz még tartalmazhat légbuborékot, mely ha az üvegben éri el a méz felszínét, finom mézhabot képez. Ha kíméletesen (pl. radiátoron) megmelegíti a mézet, majd elkeveri, akkor teljesen eltűnik.

T. Termelői Magyar Méz! Miután évek óta vásárlójuk vagyok, azt gondolom elég bizonyíték arra, hogy mennyire meg vagyok elégedve a termékükkel. A minőségével és az áraikkal is, valamint a szállítás pontosságával. Üdvözlettel: F. Tímea

F. Tímea 2017-08-09

A szállító fiú telefonált nekem előtte, és még azt is megtette, hogy amikor jeleztem, hogy nem érek időre haza, megvárt! Köszönöm!

V. S. Éva 2017-08-09

Nagyon örülök, hogy rátaláltam Önökre. Azóta is csak Önöktől rendelek és ajánlom minden ismerősömnek. Nagyon finom minden mézük, és az ár is nagyon kedvező. Munkájukban további sok sikert kívánok!!!!

U. Győzőné 2017-08-09

Minden kedves Látogatónknak Áldott Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánunk!


A kiszállítás szünetel 2017.12.29. és 2018.01.02. között. Rendelését az új esztendőre leadhatja, ha a tovább gombot választja.

Tovább a termékekhez

Ha a két ünnep között van szüksége mézre, 2017.12.29-én 8:00-12:00 között az Irha u. 31 szám alatt átveheti!

Megközelíthetőség

2017.12.25-én és 2018.01.01-én nincs személyes átvételre lehetőség, megértésüket köszönjük.

Marci bácsi méhészete