Önök írták - friss vélemények, kérdések

Ha kérdése van, írja meg nekünk az info@termeloimagyarmez.hu e-mail címre, és mi válaszolunk rá! Ha közérdekű a kérdése, akkor weblapunkon, ha személyes, akkor Önnek e-mailben.

Nagyon jónak tartom, hogy minden megrendelésemet visszaigazolják, és a szállítás időpontját nagyon megbízhatóan teljesítik! Terméküket rendszeresen fogyasztom, és a minőséggel kapcsolatban csak annyit, hogy nagyon sokat segít, a téli megfázásos betegségek kivédésében! Amióta ezt teszem, még nem voltam influenzás! Isten áldja meg Önöket!

H. Józsefné 2018-02-15

Köszönjük, és reméljük a továbbiakban is elégedettségét szolgálhatjuk!

Termék, szolgáltatás nagyon rendben van, csak így tovább, tartsák az elért kiváló színvonalat!

H. János 2018-02-14

Köszönjük, és igyekszünk továbbra is megfelelni a vásárlói igényeknek!

Mindegyik méz amit kipróbáltam nagyon jó volt . Továbbra is Önöktől fogok rendelni.

E. Attila 2018-02-13

Köszönjük!

Nagyon értékelem a pontosságot, megbízhatóságot!

S. Katalin 2018-02-13

Köszönjük a bizalmat!

Kiváló minőség, pontos szállítás, egyszerű rendelés,a későbbiekben a gyerekeimnek és a szomszédoknak is rendelem.

M. András 2018-02-12

Köszönjük, hogy másokhoz is eljuttatja termékeinket!

Érdeklődnék hogy az üres üveget visszaállítani e veszik

K. Sandorne 2018-02-12

Visszavesszük-e az üres üvegeket? Fontos számunkra a környezetvédelem és a csomagolóanyagok újrahasznosítása. Viszont ennél fontosabb az élelmiszerhigiénia! Termékeinket új, üveggyárból származó, raklapon, csomagolva vásárolt üvegekbe csomagoljuk, így biztosak lehetünk a csomagolóanyag tisztaságában. Ha Önöktől, vásárlóktól válogatás nélkül visszavennénk bármilyen üveget, gondos tisztítás után sem lehetnénk biztosak benne, hogy pl. egy savanyúságos üveg minden kellemetlen szaga megszűnt-e. Így csak és kizárólag tiszta, saját címkés üvegeket veszünk vissza. A visszavett üvegeket ellenszolgáltatás (betétdíj) nélkül tudjuk átvenni. Ennek oka, hogy a visszavett üvegekről a címke eltávolítása, annak mosása olyan költségeket jelent, melyek megközelítik az új üveg árát.

Minden szempontból kifogástalan, ahogy azt már évek óta megszoktam.

H. Gábor 2018-02-12

Kb. 4-5 éve Önöktől vásárolunk, nagyon meg vagyunk elégedve, családunk és baráti körünk közül ajánlásunkra sokan szintén Önöktől vásárolnak, reklamáció, kifogás még nem hangzott el. Köszönjük, továbbra is Önöktől fogjuk az évi méz szükségletünket beszerezni.

J. Vilmos 2018-02-12

Nagy választék, kedvező ár, gyors és rugalmas szállítás! Kiváló termékek! Köszönjük!

K. G. 2018-02-12

Mi köszönjük, hogy megédesíthetjük mindennapjaikat!

Évek óta ezt a mézet eszi a család, szeretjük és teljes mértékben elégedettek vagyunk a termékek minőségével és a kiszállítással is! Ezután is csak innen :-)!

A. László 2018-02-12

Köszönjük!

Amióta megtaláltam, csak innen rendelek mézet. Minőségben, árban is kiváló.

R. Ibolya 2018-02-12

Köszönjük a bizalmat!

Finom...és magyar:)))

I. László 2018-02-04

:)

A leszállított mézek nagyon finomak voltak. Kifogástalan minőség, megbízható és udvarias kiszállítás. Ezentúl is vásárlójuk leszek! Köszönöm.

B. Zsuzsanna 2018-01-09

Mi köszönjük!

Nagyon jó minőség, a legjobb áron és ráadásul házhozszállítva. Mindég innen rendelek.

S. Endre 2018-01-07

Évek óta rendelem Önöktől a termékeiket, tökéletesen meg vagyok elégedve, olyannyira, hogy még vidékre is közvetítem. Természetesen a Szüleimnek. Ők is nagyra értékelik a munkájukat ! Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánunk mindannyijuknak !

B. Katalin 2017-12-25

Köszönjük! És Áldott Karácsonyt kívánunk!

Végre igazi, valódi méz.

K. Károly 2017-12-22

Köszönjük!

Még nem találkoztam ilyen korrekt magatartásformával. Csak gratulálni tudok. Szívderítő ez a hozzáállás. Köszönettel.

S. N. Judit 2017-12-19

Köszönjük!

Pontosan érkezett az igért időben. Köszönöm.

N. Ágnes 2017-12-18

Ha bővülne kicsit a választék, a vásárlók még elégedettebbek lennének, noha ár, minőség , egyszerűség és pontosságban így is kitűnőek.

T. B. Mária 2017-12-18

Miért nem nagyobb a kinálatunk? Igyekszünk a lehető legnagyobb kínálatot fenntartani, de méhészetünk nagysága nem alkalmas arra hogy speciálisabb fajtamézeket elkülönítsünk! Valamint fenntartásaink vannak azzal szemben is akik nagyon speciális mézeket kínálnak! Jó tudni, hogy a méhek minden virágról gyűjtenek egy 5 km-es körben!

Technikai okok miatt volt egy kis késés, kérdeztem e mailban, azonnal felhívtak és a termék ott volt pár percen belül. Korrekt!

T. Ferenc 2017-12-17

Köszönjük megértését!

Már évek óta rendelek önöktől, megelégedettségemre, de nagyon rossznak tartom, hogy csak heti egy nap van kiszállítás!

K. Margit 2017-12-16

Miért nem szállítunk több napon? Igyekszünk a lehető legrugalmasabban kiszolgálni Önöket. Budapest területén és néhány környező településre is díjtalanul szállítunk 4000 Ft feletti rendelések esetén. Szállítások heti rendszerességgel, egy adott napon egy kb. 3 órás intervallumban tudjuk vállalni. Ahhoz hogy ne terheljük önöket csomagolási és szállítási díjjal, csak a saját kiszállítást találtuk megoldásnak. Saját erőből jelentős többletköltség nélkül, nem tudunk rugalmasabbak lenni. Reméljük megértik. Amit javasolni tudunk, hogy rendeljen otthona helyett munkahelyére, vagy bízza meg szomszédját, ismerősét az átvétellel.

Nagyon gyors volt a szállítás, pontos, precíz! A csomagolás nagyon tetszik. Három félét rendeltem, mind finom. Ezentúl is innen rendelek, és már ajánlottam pár ismerősnek. Nagyon köszönöm!

M. Ildikó 2017-12-16

Mi köszönjük!

Rendszeresen értesítenek ha erre járnak,minőségi kifogásom eddig nem volt. Kiszállitás mindíg megbeszélt időben történt. Maximálisan meg vagyok elégedve a kiszállító kollégával is. Csak így tovább :-)

L. Tivadar 2017-12-16

Reméljük megtisztelő bizalmát továbbra is élvezhetjük!

Mivel a méz finom,a kiszállítás pontos és udvarias maradok továbbra is a vevőjük!

S. Andrásné 2017-12-16

Köszönjük.

Köszönöm az évek óta tartó pontos, minőségi terméket és kiszolgálást. Kellemes Ünnepeket. Boldog sokmézes 2018 évet!!! kivánunk Mézimádok

J. Irén 2017-12-16

:) Viszont kívánjuk! És remélem találkozunk 2018-ban!

Mindenkinek szívesen ajánlanám. Évek óta rendeljük az akácmézet. Szájról szájra adjuk tovább, nekem is mondták és én is ajánlottam .

R. Marianna 2017-12-16

Megtisztelő, és köszönjük hogy ajánlott minket.

Mióta Önökre találtunk, csak innen rendelünk! :)

C. Szilvia 2017-12-16

Köszönjük.

Már elég sok kg. mézet vásároltam Önöktől, s biztosan nem tenném, ha nem lennék megelégedve a kiszolgálással. Nagyon értékelem, hogy tartják a minőséget és az árat, és hogy rendszeresen figyelnek rám, mint vevőre! Amióta rátaláltam Önökre a neten, máshonnan nem is vásárolok mézet!

H. Józsefné 2017-12-08

Megtisztelő a bizalma, köszönjük!

Kiváló termék és szolgáltatás, külön öröm a környezettudatosság jegyében, hogy az üvegeket is vissza tudjuk adni.

K. Ágnes 2017-12-04

Minden az előzetes információnak megfelelően történt. A szállítás pontos, a szállító udvarias volt. Minőség megfelel az előzetes elvárásoknak.

M. András 2017-12-03

Köszönjük!

Finom a méz, ilyen sűrű mézet még eddig nem kaptam sehol.

F. K. Erzsébet 2017-12-03

A méz sűrűsége: Kétségtelen, hogy a sűrű méz egyfajta termék jellemző, de a méz minőségét ez alapján nem lehet egyértelműen megítélni. A sűrűség függ a méz fajtájától, kristályosodási állapotától, de leginkább a hőmérsékletétől! Egy frissen üvegezett, ezért kíméletesen melegített méz, vagy egy meleg helyen tartott üveg, lehet egészen híg is, de ugyanez a termék, ha hideg helyen áll néhány hetet egészen besűrűsödik, esetenként kristályosodik is. Ne a sűrűség legyen az elsődleges szempont, hanem a megbízható forrás!

A következő rendeléskor visszaveszik a mézes üvegeket?

M. Andrea 2017-12-03

Visszavesszük-e az üres üvegeket? Fontos számunkra a környezetvédelem és a csomagolóanyagok újrahasznosítása. Viszont ennél fontosabb az élelmiszerhigiénia! Termékeinket új, üveggyárból származó, raklapon, csomagolva vásárolt üvegekbe csomagoljuk, így biztosak lehetünk a csomagolóanyag tisztaságában. Ha Önöktől, vásárlóktól válogatás nélkül visszavennénk bármilyen üveget, gondos tisztítás után sem lehetnénk biztosak benne, hogy pl. egy savanyúságos üveg minden kellemetlen szaga megszűnt-e. Így csak és kizárólag tiszta, saját címkés üvegeket veszünk vissza. A visszavett üvegeket ellenszolgáltatás (betétdíj) nélkül tudjuk átvenni. Ennek oka, hogy a visszavett üvegekről a címke eltávolítása, annak mosása olyan költségeket jelent, melyek megközelítik az új üveg árát.

Bátran ajánlom az ismerőseimnek! Korrekt, gyors, pontos, minőségi és megfizethető. Örülök, hogy rátaláltam, ami igen egyszerű volt. Köszönöm a munkájukat!

G. ISTVÁNNÉ 2017-12-02

Köszönjük!

Minden tőkéletes, szeretjük!

M. M. Viktória 2017-12-02

Köszönjük!

Évek óta Őnökntől rendelem a mézet, nagyon meg vagyok elégedve.

V. Jánosné 2017-12-01

Nagyon örülünk.

Kedves Termelői Magyar Méz Csapata! Köszönöm a gyorsaságot, pontos kiszállítást. Már többször rendeltem Önöktől, mindig elégedett voltam a méz minőségével. Továbbra is rendelek Önöktől és ajánlom a céget másoknak is! Üdvözlettel, V. Ildikó

V. Ildikó 2017-11-13

Köszönjük!

Üdvözlöm Önöket! Nagyon szépen köszönöm a gyors házhoz szállítást, a finom mézeket. Egyszerűen fantasztikus. A webes felület nagyon szuper. Gyors, könnyen kezelhető, érthető. Imádtam.

S. R. Violetta 2017-11-12

Köszönjük!

A Szilasligeti NyuSzi klub (nyugdíjas színjátszók) tagjainak évente több alkalommal rendelek mézet Önöktől, mindenki nagy megelégedésére. Üdv. Irén.

K. Györgyné 2017-11-12

Nagyon örülünk.

A szállítási időpont nagyon le van korlátozva, egy napra és azon belül is pár órára. Ezen kívül nagyon rendben a minden.

K. Károlyné 2017-11-05

Miért nem szűkebbek a kiszállítási intervallumok? Igyekszünk a lehető legrugalmasabban kiszolgálni Önöket. Budapest területén és néhány környező településre is díjtalanul szállítunk 4000 Ft feletti rendelések esetén. Szállítások heti rendszerességgel, az adott napon egy kb. 3 órás intervallumban tudjuk vállalni. Mivel a rendelések leadhatóak 3-4 héttel előre is, így nem tudjuk, hogy az adott napon pontosan hova fognak esni a szállítási címek, milyen útviszonyok, forgalom lesz, így már ez a 3 órás időintervallum is sokszor merész vállalásnak számít. Reméljük ez megérthető és elfogadható. Amit ajánlani tudunk, ha a megjegyzésbe kéri, megelőzőleg tudjuk telefonon értesíteni a várható érkezésről.

Nagyon meg vagyok elégedve a minőséggel és a kiszállítással is, köszönöm.

P. Györgyné 2017-11-05

Jó minőség, jó ár, jó kiszerelés-választék, rugalmas, pontos, kedves. :-)

M. Zsuzsa 2017-11-05

Köszönjük!

Már évek óta gyűlnek az üres üvegek, kérdezem, nem volna-e hasznosabb, ha Önök visszavennék a következő rendelés szállításakor? Köszönettel : V. Lajosné / Marika

V. Lajosné 2017-10-09

Visszavesszük-e az üres üvegeket? Fontos számunkra a környezetvédelem és a csomagolóanyagok újrahasznosítása. Viszont ennél fontosabb az élelmiszerhigiénia! Termékeinket új, üveggyárból származó, raklapon, csomagolva vásárolt üvegekbe csomagoljuk, így biztosak lehetünk a csomagolóanyag tisztaságában. Ha Önöktől, vásárlóktól válogatás nélkül visszavennénk bármilyen üveget, gondos tisztítás után sem lehetnénk biztosak benne, hogy pl. egy savanyúságos üveg minden kellemetlen szaga megszűnt-e. Így csak és kizárólag tiszta, saját címkés üvegeket veszünk vissza. A visszavett üvegeket ellenszolgáltatás (betétdíj) nélkül tudjuk átvenni. Ennek oka, hogy a visszavett üvegekről a címke eltávolítása, annak mosása olyan költségeket jelent, melyek megközelítik az új üveg árát.

Tisztelt Uraim! Több mint 10 év telt elazóta, hogy első alkalommal rendeltem. Minden alkalommal pontosan szállítják az általunk kiválasztott terméket. Tökéletesen meg vagyunk elégedve. Tisztelettel, S. István, M. Anna

M. Anna 2017-10-05

Nagyon meg vagyok elégedve a termékeikkel. Az elérhetőségük, udvariasságuk párját ritkító, a szállítási pontosságuk példamutató!

S. Károly 2017-10-03

A Gyerekek - unokák - most pedig már a dédunoka is "Marci bácsi" mézescsuprából nyalogatjak a finom mézet: Amikor pedig a virus bekopogtat, akkor a mézestea, a minden nap egy kiskanál méz a legjobb orvosság!!!!

J. Irén 2017-10-02

Megjegyzésem: Végtelenül örülök, hogy megtaláltam az ideális mézsvásárlási lehetőséget:. Sajnálom,hogy csak mst de igyekszem utol érni és bepótolni az" elmaradottakt". Az eddigi tapasztalatom alpján csak csak jóvéleménnyel nyilatkozhatok.

K. J. Imre 2017-09-30

Propolisz csepp nem kapható?

L. Emese 2017-09-26

Miért nincs propoliszos csepp? Propoliszos cseppet sajnos nem árulunk, árulhatunk! Mivel az 96%-os alkoholt tartalmaz, így jövedéki termékké válik, és az mérhetetlen adminisztrációt vonna magával, amit nem tudunk vállalni. A propoliszos csepp gyermekeknek sem ajánlott belsőleg alkohol tartalma miatt. A csepp helyett javasoljuk propoliszos mézünket, mely nem tartalmaz alkoholt, a propolisz minden tulajdonságát megőrzi benne, és gyermekek is fogyaszthatják.

Rendszeres vásárlóként a rendelt termékekkel maximálisan elégedett vagyok és tetszik az ingyenes házhozszállítási lehetőség is.

S. Júlia 2017-09-22

Régebben kapható volt 0,25 kg lépes méz, mindig ezt kapták a rokon gyerekek a mikulás csomagban. Most nem kapható, nekem (remélem nekik is) hiányzik.

Cs. Anna 2017-09-21

Miért nincs egész évben 0,25-kg-os lépesméz? 0,25-kg-os lépesméz egy időszakos, korlátozott mennyiségű termékünk a méhészeti szezon végén. Minden évben valamilyen akciós feltétellel kínáljuk az őszi, téli időszakban. A kis üveges termék ideális Mikulás vagy Karácsonyi ajándék a klasszikus édességek helyett! Egészséges, exkluzív és imádja a legtöbb gyermek! Egész évben a 0,5 kg-os lépesméz érhető el.

A kiszállítási időpontnál jó lenne, ha szűkebb intervallum állna rendelkezésre.

S. Gábor 2017-09-07

Miért nem szűkebbek a kiszállítási intervallumok? Igyekszünk a lehető legrugalmasabban kiszolgálni Önöket. Budapest területén és néhány környező településre is díjtalanul szállítunk 4000 Ft feletti rendelések esetén. Szállítások heti rendszerességgel, az adott napon egy kb. 3 órás intervallumban tudjuk vállalni. Mivel a rendelések leadhatóak 3-4 héttel előre is, így nem tudjuk, hogy az adott napon pontosan hova fognak esni a szállítási címek, milyen útviszonyok, forgalom lesz, így már ez a 3 órás időintervallum is sokszor merész vállalásnak számít. Reméljük ez megérthető és elfogadható. Amit ajánlani tudunk, ha a megjegyzésbe kéri, megelőzőleg tudjuk telefonon értesíteni a várható érkezésről.

Szívesen látnék a kínálatban különleges mézeket.

G. ISTVÁNNÉ 2017-09-06

Miért nincsenek különleges mézeik a kínálatban? A méhek arról gyűjtenek, ami 2-3 km-es körzetükben éppen virágzik, így a legtöbb, különleges fajtaméz előállítása igen nehéz, méhész szemmel sokszor lehetetlennek is tűnik. Fajtaméz csak úgy termelhető, ha az adott területen más növény elenyésző mértékben virágzik, ez nehezen elhihető egy különleges növény esetében szerintünk. A mi technológiánk több mint 700 méhcsaládra van kialakítva, nekünk lehetetlen olyan területet találni, ahol megfelelő mennyiségben nyílnának a speciális növények. Kis méhészetek képesek lehetnek ezeket megtalálni, az adott növényre jellemző vegyesmézet termelni. Viszont sajnos a divat és a nagy kereslet miatt inkább aromákkal ízesített mézek találhatók a piacon, ennek feltüntetése nélkül. Szerintünk ez nem méz, ez a vásárló becsapása, ebben mi nem kívánunk részt venni.

Nagyra értékelem a figyelmességüket, megbízhatóságukat! Szeretem a mézet, meg az olyan embereket, akiket az adott szó kötelez! További jó munkát és jó egészséget kívánok!

H. Józsefné 2017-09-06

Kiváló ár-érték arány, és külön értékelem a kiszállítás rugalmasságát. Csak innen rendelek!

K. Nóra 2017-09-04

Évek óta "Marci bácsi" kifogástalan minőségű mézét fogyasztom nap mint nap! A méz megrendelésem pontosan a megjelölt napon és időpontban megérkezik. Megbízható a méz minősége, Én csak ajánlani tudom mindenkinek! N. Lászlóné (Irén) Budapestről

N. Lászlóné 2017-08-11

Halvány, sárgás fehér hab van a méz tetején.Ez eddig nem fordult elő.

P. Katalin 2017-08-10

Miért van világos hab a méz tetején? A mézesüveg tetején megjelenő világos hab nem idegen anyag! Azt a szűrés és üvegezés közben a mézbe került légbuborékok okozzák. Ha a kiszerelés előtt hosszabb időt áll a méz a tartályban, van ideje teljesen kitisztulni. De ha ez nem megy végbe 100%-ig, illetve a tartály tetején lévő méz még tartalmazhat légbuborékot, mely ha az üvegben éri el a méz felszínét, finom mézhabot képez. Ha kíméletesen (pl. radiátoron) megmelegíti a mézet, majd elkeveri, akkor teljesen eltűnik.

T. Termelői Magyar Méz! Miután évek óta vásárlójuk vagyok, azt gondolom elég bizonyíték arra, hogy mennyire meg vagyok elégedve a termékükkel. A minőségével és az áraikkal is, valamint a szállítás pontosságával. Üdvözlettel: F. Tímea

F. Tímea 2017-08-09

A szállító fiú telefonált nekem előtte, és még azt is megtette, hogy amikor jeleztem, hogy nem érek időre haza, megvárt! Köszönöm!

V. S. Éva 2017-08-09

Nagyon örülök, hogy rátaláltam Önökre. Azóta is csak Önöktől rendelek és ajánlom minden ismerősömnek. Nagyon finom minden mézük, és az ár is nagyon kedvező. Munkájukban további sok sikert kívánok!!!!

U. Győzőné 2017-08-09

Minden kedves Látogatónknak Áldott Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánunk!


A kiszállítás szünetel 2017.12.29. és 2018.01.02. között. Rendelését az új esztendőre leadhatja, ha a tovább gombot választja.

Tovább a termékekhez

Ha a két ünnep között van szüksége mézre, 2017.12.29-én 8:00-12:00 között az Irha u. 31 szám alatt átveheti!

Megközelíthetőség

2017.12.25-én és 2018.01.01-én nincs személyes átvételre lehetőség, megértésüket köszönjük.

Marci bácsi méhészete